Анкета: Бихте ли подкрепили нов политически проект начело със Слави Трифонов?

В отворено писмо преди ден до медиите Слави Трифонов обяви официално свой политически проект.  В разпространения текст той обещава, че ще намери тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. 

„И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи“, пише Слави Трифонов.

Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.

В текста му се казва още, че българите ще решат дали новите претенденти за власт са достойни да заменят настоящите политици.

По този повод ние ви питаме: Бихте ли подкрепили нов политически проект начело със Слави Трифонов?

17 thoughts on “Анкета: Бихте ли подкрепили нов политически проект начело със Слави Трифонов?”

  1. Даже и за това нашия мъдър народ има поговорка “Видяла жабата да подковават копитото на коня и тя повдигнала крак” 🙂 🙂 🙂 , та и Слави така

   Харесвам

 1. Георги Прокопов
  Политиката не е за музиканти, водещи и изобщо за тези от гилдията. Това не е лъжица за неговата уста. Убеден съм, а и всички, които сега подкрепят Трифонов и се надяват на нещо ново, което ще бъде създадено под формата на “нов” проект ще се разочароват само след броени дни. Нищо ново няма да се случи. Сега се плюе по всички останали политици, а тези от “новия” проект ще бъдат същите, дори по-лоши и некомпетентни – бъдете убедени в това.

  Харесвам

  1. Що да те питам има ли професионални политици, ако ти мислиш ,че има значи и те мислят така и за това сме на това дередже.Ние сме длъжни да ги сменяваме докато си изберем такива които ше мислят и се борят за доброто и благоденствието на България и БЪЛГАРИТЕ.

   Харесвам

  1. ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. ДОКАЗАТЕЛСТВА КОЛКОТО ИСКАТЕ, САМО ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО.

   Харесвам

 2. Бойко винаги е казвал че политиката е “циганска работа” и затова дълго градения,самовлюбен имидж на тежкия Слаби е адекватен за тая основна цел,която е в изгода и на Ге..,и на Йовано,йованковеца!
  Лично Слави ще откаже политически постове,но се стреми към влияние и присъствие в медийното пространство,което както знаете е изпълнено с бедни-генерирани от държавата, престъпници и богати-законо-преследвачи!
  Крайния изход ще е създаване на коалиционна партийка,която да замести вакуума от липсата на Марешка Воля и ползи/за кой ли път/ за дългоуправляващите “органи”!
  Ако Българите съзряха достатъчно да осъзнаят, че те са контролирани изцяло ментално,чрез информацията,която им се подава е редно и да не забравят ,че ако по света се случи нещо новаторско или алтернатива на наложената йерархия,то в България ще се случи като за последна!
  Или ако за “силните” в една държава останалите са пръчици,те имат здравата платена тояга-полициция!
  Ако бъде изградена народна алтернатива на тяхната полициция,едва ли ще имат смелост да имитират капитало-егоизъм а на по-късен етап,може да се появи и квотния-капитало-егоизъм при който,броят на фирмите опериращи на територията на една страна е предварително зададен от специалисти,като им се осигурява гарантирана печалба за сметка на по високи данъци и индивидуален подход към всеки родил се човек или създаващ деца !
  Сложността е приоритет на простотата а обратното, на простотията!

  Харесвам

 3. Интересно ще ми е да видя колко струва господин Трифонов !
  Какво имам предвит :
  1. Дали смята да назначи малади и талантливи хора за важни политически постове(Ако спечели изборите)?
  2. Каква точно му е идеята за промяна ?
  3. Как точно смята, че хората ще му повярват, че намеренията са му чисти не са като на гн. Б.Б. и другите политически злато разграбители ?
  4. Какви промени смята да направи с международните ни утношения и по точно ЕС(САЩ) и Русия?
  5. Били се противопоставил на ЕС в връзка с бежанците ?
  6. Били поел отговорност за последиците след точка 5 ?
  7. Ако има конфликт как би насърчи младите и стари хора че трябва да се борят ?

  Послепис: Това за повечето хора са глупости или не ги засяга, но за мене лично е много важно да си оправляваме страната сами и да не следваме други идияли и интереси освен нашите национални, да си направим наша демокрация(социялизам, комонизам и т.н.). Не е важно кой е с България, а дали българите са с нея !(Всепак България е страна на българите!).
  Господин Слави обръщам се директно към вас ако искате моята поткрепа и по точна обосновка моля пишете ми на Е-мейла който съм дал по долу.

  Благодаря за отделеното внимание !

  Харесвам

 4. НЕ! НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛ СЛАВИ ТРИФОНОВ, защото е с „маска на лицето“ за пред хората и той не е по-различен!

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s