Докъде го докарахме: Да убиеш брутално жена за 80 лева..

24-годишен преби до смърт жена в столичния квартал „Люлин“, предаде Нова ТВ.

a1f4b97d3f0

40-годишна майка е била нападната и убита заради 80 лева. Нападението е станало в събота през нощта, а извършителят е с дълго криминално досие.

Силвия отишла до бензиностанцията, за да си купи цигари. Тя е нападната само на няколко метра от дома й и пребита до смърт. Мъжът, арестуван за убийството на Силвия, се казва Тунджай Киров и е на 24 години.

Въпреки че у него е намерен синджирът на жертвата, той твърди, че е жертва и е невинен. Въпреки това съдът го остави за постоянно в ареста. Той ще бъде съден за убийство, а това ще е поредното дело срещу него, тъй като е осъждан шест пъти.

Причината

Тунджай Киров е загубил в казино и са му трябвали пари. Той е изключително брутален човек, който не зачита човешкия живот. Това разкри тази сутрин главният секретар на МВР Младен Маринов в ефира на БНТ.

„При тези хора липса изцяло ценностната система. За тях материалната цел е по важна. Те не мислят какво причиняват на хората. Пребиваването в затвора пък го ползват като специализация. След всяко едно задържане те си правят изводи и стават все по изобретателни”, каза още той.

One thought on “Докъде го докарахме: Да убиеш брутално жена за 80 лева..”

  1. До къде я докарахме? Все едно в миналото не е имало кокошкарски убийства за дребни пари, или дори за купчина старо желязо. Не не сме я докарали до тук, това е естествена част от човешкото общество. Винаги ще има някакъв малък процент антисоциални елементи, които ще действат агресивно дори и при дребни мотиви. И тук огромната критика трябва да е едновременно към медиите, на второ място към политиците и на трето към нас самите че им позволяваме да ни манипулират по този примитивен начин. Не знам дали някой е забелязал, че след всяко знаково престъпление се надават призиви за затягане на охранатаи и по-силни действия на правозащитните институции. А това е чисто и просто изкривяване на причино следствената връзка и елементарна манипулация. Никоя медия няма да го каже или напише това, но полицията и правосъдието никога не са имали физическата възможност да защитят гражданите!!! Те могат само да отмъстят за жертвата. Но единствения който може и трябва да се защити е всеки отделен гражданин! А все по-рестриктивното законодатество, което все повече ограничава възможностите на гражданите да се защитят, дефакто работи за престъпниците и подпомага убийците! Така че медиите и НПО-тата, които непрекъснато протестират срещу правата на гражданите да се защитят, дефакто са съучастници в убийства.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s