Свидетел на боя в Бургас проговори: Нападателят крещеше „Изчезвай, изчезвай и наплю жената“ 


Нападателят крещеше „Изчезвай, изчезвай, махни се”, разказа свидетелка на необяснимата агресия спрямо възрастна жена на спирка в Бургас. Нападението станало на 9 май пред погледите на множество хора.

„Младият мъж наплю жената, хвърли по нея празна чаша от кафе и започна да крещи.  Тогава си помислих, че това е баба му, която не му е дала пари. След като дойде автобусът, жената стана, но той също се изправи и я ритна. Тя просто се пречупи на две и падна” , разказа свидетелката на инцидента.

Ударената жена се казва Виолета и е на 72 години. В деня на инцидента тя отивала при личната лекарка за лекарствата на болния си съпруг. Виолета все още е в болница.  Направена е операция на тазобедрената кост.

Нападателят е 25-годишният Живко Кючуков. От прокуратурата обясниха, че имат доказателства, че той страда от шизофрения. „Негови близки предоставиха на прокуратурата стара епикриза и е нзначена е нова съдебно-психиатрична експертиза”, обясни прокурор Йовита Григорова, съобщава Нова ТВ.

Припомняме, че 26-годишният Живко Кючуков, който зверски изрита възрастна жена на спирка в Бургас, вече е на свобода. Това разкри майка му Дарина. Тя потвърди, че синът й е шизофреник, поради което след безпричинната агресия спрямо 72-годишната Виолета е бил въдворен в психиатрията. По обяд обаче е бил освободен и отведен в дома на майка си, където се намира и в момента.

„Сега вече осъзнава какво е направил. Казва, че съжалява и се страхува! Страх го е от полицията и хората – да не му направят нещо“, обяснява майка му Дарина.

В момента Живко Кючуков се намира в дома на майка си в бургаския квартал „Изгрев“. „Той иначе е на квартира в съседния блок. След тази случка обаче ще е под контрол при мен. Той от години е болен. Не е осъзнавал какво върши. Много съжалявам за възрастната жена и съчувствам на нея и близките й“, казва още Дарина.

3 thoughts on “Свидетел на боя в Бургас проговори: Нападателят крещеше „Изчезвай, изчезвай и наплю жената“ ”

  1. Харесва ли ви да сме едно бездушно общество!?Ако е да,очаква ви и вас един шут отзад!

    Харесвам

  2. Много бих искала да мога да пребия този шизофреник . Като е такъв и е опасен какво прави на вън ???

    Харесвам

  3. Комунизъм му трябва на това общество,че не само на него!Тогава такива идиоти бяха,където им е мястото!!!

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s