Войната срещу талибаните тепърва предстои

От няколко дни следя коментарите в социалната мрежа и медиите на привържениците на „Да, България“ и „Нова Република“ и не мога да разбера – какво по дяволите правите, защо се карате и какво ще спечелите след всичката тази помия, която изливате едни върху други?

Вярно е, че мафиотската банда на Борисов, Пеевски и Цацаров спечели една малка битка на тези парламентарни избори и един аптекар се оказа предпочитаният избор на българите. И едни патриоти с празни душици и измислени идеали се намърдаха отново в парламента. Няма да си кривя душата, но и комунистите в лицето на Корнелия Нинова и останалата паплач от „социалисти“ ви се подиграха.

Това е истината,  но това е само една битка – истинската война тепърва предстои. Тази, за която си струва да се жертваш и да дадеш цялата си енергия, за да бъде спечелена.

И да, може би истината, е че Христо Иванов и Радан Кънев трябваше да се явят заедно на парламентарните избори, но времето назад не можем да върнем.

 

Затова спрете да се замервате с лайна и се съсредоточете към това, което следва от тази малка победа на талибаните. Не се настройвате едни срещу други, защото ТЕ следят всичко, което пишете, а това, че се карате, ги радва. Дори празнуват, не победата на изборите, а това, че се разцепвате.

Не показвайте слабост във времена, в които няма място за отчаяние.

Защото изключителните времена изискват изключителни личности, каквито вие всъщност сте.

Сега е наложително да намерите начин да се обедените и да запазите тази критична маса, която е градена толкова години и да я мотивирате да отстоява каузите, които са важни за обществото.

Да,  отворите Нова страница и да продължим борбата за реформа в съдебната система, да разкрием истината за КТБ и Булгартабак и да накажем виновните.

Да, откриете Нова методика, за да унищожим модела #КОЙ и Делян Пеевски.

Да, изградите Нова формула, за да се преборим с корупцията на всички нива.

И ще се наложи да използвате всички оръжия на демокрацията, докато не победите.  Без никаква отсрочка.

Автор: Веселин Диманов

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s