Право на отговор: Петър Низамов след интервю с Динко Вълев

По повод изказване на Динко Вълев в интервю за „Гласът на младите хора“, в което той заяви: „Перата се продаде на БСП, за да плюе Бойко Борисов“, с нас се свърза Петър Низамов – Перата, който поиска право на отговор.

Право на отговор е правото публично да бъде изложено мнението на засегнатото лице по отношение на разпространен в печатните или електронните медии материал, който го засяга лично или по-просто – това е правото да бъде направено опровержение на казаното.

Законът задължава медията да разпространи отговора без да го изменя или съкращава.

2111050224

Публикуваме без редакторска намерса изпратения ни по имейл отговор от Петър Низамов.

Чух, че някой твърдял, че съм бил от БСП и т.н. Това е видеото, което излъчих в деня на изборите за президент.

Те са излъчени в моя профил и моите групи във фейсбук публично на 5 ноември (деня на изборите)

Можете да ги намерите прикачени и като линкове:

  1. https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/vb.100000409801786/1311763178847330/?type=3
  2. https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/vb.100000409801786/1311796205510694/?type=3

Там казвам!
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВРАГА – РАДЕВ,
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВРАГА – ЦЕЦКА,
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВРАГА – ТРАЙЧО,
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ – КАРАКАЧАНОВ.

Не мога да си представя някой да ми плаща и аз да го плюя и то така арогантно в деня на изборите. Не знам , пропуснал ли съм да оплюя някой? Мисля, че не. Всички ги оплюх и БСП и ГЕРБ, и ПФ и РБ и всички до един.

Аз искам лустрация на всички и то безкомпромисна и без оглед на познанства, роднинства и ходатайствания. За мен хората са виновни, а не системата. Тези, които са били членове на БКП, ДС и т.н. правителства ограбили България – лустрация и в канала.
Всички без значение ДАЛИ СА „червени“, „жълти“ „сини“, „кафяви“, „зелени“ и т.н. са едно – БКП и Държавна сигурност.

За това няма и плурализъм в България. Защото всички са едно.Имате един създател, един началник и един кукловод. Все едно различни отдели на едно и също министерство, с един министър в сянка.

Щом не можем да ги осъдим и тикнем там , където им е мястото, поне с лустрация да изтекат в канализацията и да не се пречкат на обществените отношения в нашата Свята и Мила Родина.

Така, че аз съм противник на всички тях, защото за мен не системата е лоша, а хората . С тези хора, каквато и система да направим, ще и измислят цаката. Kaкто е било до сега. Примерно Орешарски беше в правителството на Костов, после в премиер на БСП. Дали според вас такива хора имат политически идеи или са просто скачащи от цвят на цвят пчелички събиращи или по-точно крадящи от нашия прашец?

Всички до един са бивши кадри на комунистическите тайни и зловещи служби за сигурност.

Нито патриотите са патриоти, нито социалистите са социалисти, нито десно-центристите са дясно-центристи. Това е така, защото всички са назначени от бившите кадри на Държавна сигурност и са се клели във вярност към създателите си. Те са техни господари и кукловоди. А ние сме балъците, които ни грабят, които ни тъпчат, които ни лъжат, на които гонят децата от България, както им отнемат бъдещето. Сега вече не става въпрос за поредния грабеж към Народа, а е под въпрос съществуването на нацията и държавата ни , защото при тази демиографска криза в Бъ;гария , вкарването на стотици хиляди мразещи ни на религиозна основа (ФАКТ), бързо размножаващи се и нежелаещи да се впишат в обществото ни е реална опасността от затриване на държава просъществувала над 1300 години.

Така е всичко в България. Банкерите си ги назначиха, бизнесмените си ги назначиха, дори и престъпността и мафията в България е целенасочена назначена, колкото и гротескно да изглежда това. Всички в България са назначени, никой не е станал сам.
Не ме разбирайте погрешно! Има много читави момчета в политиката, но те са безгласна буква до старите номенклатурчици.

За да има бъдеще държавата. Трябва да има реална промяна, а не рокади на доказани крадци и лъжци от една партия в друга. Не виждате ли, че те само си ги въртят – едни и същи хора ни управляват, вместо да отговарят за престъпленията си пред съда и народа. За целта – тези, които са участвали в управленията-грабеж от 89-2016г. – безкомпромисна лустрация – да им се отнеме правото да заемат политически, високи държавни и общински длъжности, магистратски или синдикални функции , както и да бъдат изкарани от всички сфери на обществения живот, който са превзели за последните 27 години.

За това предлагам на някои вече политизирани хора да не си мислят, че всички са като тях и едва ли не няма как да не си част от някоя партия щом имаш обществена позиция и активност. Това е щеше да е така, ако бяха те. само, че съм аз и за мен предателите трябва да се убиват без значение цвят или политически идеи.

Аз съм чист пред Народа и никога няма да го предам – нито за слава, нито за сребърници.

Да живее България!

Смърт за предателите!

 

 

One thought on “Право на отговор: Петър Низамов след интервю с Динко Вълев”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s