Борисов се чувства омерзен след „Двете каки“и Мондешки

Адвокат Момчил Мондешки е мълчал близо година, а това доведе до създаването на редица проблеми, каза премиерът.

Борисов проговори по темата след като малко по-рано днес излезе интервю на Петьо Блъсков с адвокат Мондешки във в. Труд, в което скандалния адвокат твърди, че той е човекътklasacii_borisov_borisov7 от записите и никога не съм го крил.

Омерзен съм и от едното, и от другото. Първо, че адвокат Момчил Мондешки е мълчал близо година, а това доведе до създаването на редица проблеми и сега когато му се е видяло нанагорно по някоя тема, че искат да му взимат правата, излиза и започва сега да го говори. Не е прав нито в едната, нито в другата посока. Това каза премиерът Бойко Борисов във връзка с изказването на адвокат Момчил Мондешки, че е знаел и съзнателно е участвал в правенето на записите, свързани с казуса с „Двете каки“, предаде Фокус.

По думите му трябва да бъде даден урок, че има неща които могат да се проверят и след това да бъдат коментирани, а не от всяко нещо да се прави сензация. „Нека се държим по отговорно“, заяви Борисов.

Министър – председателят подчерта, че е изключително доволен от това, че ПП ГЕРБ правят една толерантна президентска кампания, както и много от останалите кандидати, като определи, че много от опонентите се държат като истински политици.

Стефан Данаилов е слаб политик, който подвежда хората. Това каза Борисов по време на откриване на завод за отпадъци в Разлог по повод интервю на Стефан Данаилов от вчера, в което арктьорът критикува премиера и го нарича „Гинко Пружинко“.

„Стефан Данаилов е слаб политик. Той подвежда хората. Казва, че политиците били възбудители, а не будители. Нали 15 години и той е в политиката? Разкарваше Пламен Орешерски и ни обясняваше колко добър премиер бил. Уважавам артиста Стефан Данаилов, но не и политика. Данаилов е на всяка манджа мерудия. Той само подвежда хората“, заяви Борисов. Той подчерта, че Данаилов и партията му саботират всичко, което правителството му прави, след това обаче идвали на място и казвали „колко е хубаво“.

На откриването на завода за отпадъци в Разлог присъстваха още министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева. Те прерязаха лентата на Регионалната система за управление на отпадъците на Разлог, Банско, Белица и Якоруда. Съоръжението, което е изградено със средства от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.“, се намира на 2,5 км от с. Баня в посока с. Добърско.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s