img_3680

Тийнейджър от Саудитска Арабия беше изпратен в затвора, след като властите разбрали, че той е флиртувал онлайн с 21-годишната американка Кристина Крокет, съобщава „Тhe Washington Post“.

Двамата общували в продължение на няколко седмици в YouNow – онлайн форум, в който видео разговорите между двама души да бъдат следени в реално време от другите потребители.

Абу Син знаел няколко думи на английски език, но Кристина не знаела нито една дума на арабски. Двамата все пак успели да намерят начин да скъсят дистанцията помежду си и скоро техните разговори привлекли вниманието на стотици хиляди хора по света.

В един от разговорите, Абу Син казва на Кристина на „развален“ английски език „Обичам те“ и тя с усмивка му отговаря „И аз те обичам“. След това той на шега я пита дали тя ще се ожени за него.

Малко по-късно момчето е изпратено в затвора за нарушаване на добрите нрави и религиозните правила. Говорител на полицията в столицата на Саудитска Арабия Рияд коментирал пред местна медия, че видеата с участието на Абу Син са повлияли по негативен начин на имиджа на страната.

В крайна сметка Абу Син е пуснат под гаранция, но може да получи 5-годишна присъда и да бъде принуден да плати глоба в размер на 800 000 долара.

Източинк: NOVA

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s