%d0%b5%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0-167

„О, Тигре, Тигре, имаш ли пари?“

Това може да се чува от „Дондуков“ 2  в знак на победа на най-новата кандидат-президентска двойка у нас.

Митьо Пищова влезе в кандидат-президентската надпревара. В битката за „Дондуков 2“ партньор ще му бъде емблематичният фолкпевец Радо Шишарката. Днес двамата внесоха в ЦИК нужните за регистрацията документи.

Облечен в анцуг Димитър Маринов, както е истинското име на Митьо Пищова, внеседокументите в ЦИК. Първо обясни защо е облечен в спортно облекло с трибагреника:

„Символика, така беше Фидел Кастро, така съм и аз. Когато носиш герба на България, значи вярваш в България. Щом вярваш в България, хората ще повярват в теб“.

Той се зарече да направи много неща за хората. „За бедните, сираците, хората които ги ограбват и бият по селата, ще направим някакъв ред. Аз защитавам бедните, инвалидите, сираците и ще пооправим домовете“, изброи Маринов.

1474296220-sistemen-bufer-8Митьо Пищова беше придружен и от кандидата си за вицепрезидент Радо Шишарката. Кандидат-президентската двойка се зарече, че няма да купува гласове, но призова, който иска да дари по 100 лева. 

За кампанията Пищова обеща кебапчета и топъл хляб на народа, както и много монтанска музика.

„Ще пее моят любим приятел вицепрезидентът, Сашка Васева, Орхан Мурад, Сашо Роман. Всички ще дойдат да пеят от уважение и от любов”.

„Аз съм президент на селата”, каза още Митьо Пищова и обяви, че в подписката му били подписите на 5500 човека – „хора от народа“.

„Пищова е един в България – един ще си остане„, категоричен бе кандидатът, който нямало да подкрепя никого на втори тур.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s