image_5768555_126

Напоследък децата тотално откачиха.

Какво им става, не знаем.

Бият се, пият, не се интересуват от нищо. Превърнали са се в едно консуматори, които не различават добро от лошо , а да не говорим, че не уважават никого.

Агресията сред децата нараства с всеки изминал ден и само в последните две седмици имаме три случая у нас.

Шестима тийнейджъри набиха 17-годишно момче в училищен двор, понеже ги нарекло “зайци”.

От полицията съобщиха, че инцидентът е станал във втория учебен ден. В 10,10 ч на 16 септември в двора на Професионалната гимназия “Васил Левски” в Исперих 17-годишният Н. А. от село Китанчево, който през тази учебна година завършва училището, бил нападнат от шестима момчета.

Поводът – нарекъл част от тях “зайци”, тъй като били новопостъпили в гимназията. Шестимата налагали момчето с ръце и крака по тялото и главата. След инцидента със счупен нос и контузни рани по тялото и главата Н. А. е настанен в разградската болница. Двама от нападателите са 15-годишни, трима са на по 16 г., а един е 17-годишен.

В Бургас полицаи от Областната дирекция на МВР поискаха среща с фирми, които охраняват най-посещаваните дискотеки и нощни клубове в морския град. Причината – зачестилите сбивания на тийнейджъри и качването на инцидентите като “рекламни” клипове в социалните мрежи.

След момичешкия бой в София от 15 септември в социалните мрежи се завъртя и друго видео с бой на 3-ма младежи близо до бургаска дискотека.

Записът е с лошо качество, но въпреки това става ясно как единият от младежите дава указания на приятеля си къде да удари другото момче. Чува се и звук от плесница. Бургаски сайт публикува и снимка на 17-годишния Мирослав Т., сочейки го като единия от биячите. Момчето, което участва в известна театрална формация, заяви пред “24 часа”, че не е замесено в инцидента.

Най-вероятно е станала хулиганска проява на 11 септември, когато посещавана бургаска дискотека е закривала сезона. Мирослав е бил на партито, в профила му има и снимка, на която е с младеж, чието лице се вижда в клипа.

Предполага се, че и затова е бил набеден. В бургаската полиция не е подадена жалба, на този етап тя не работи по конкретния случай, но е взето решение за превантивни мерки и едната от тях е срещата с охранителните фирми, допълниха от полицията.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s