14171850_1281590448542179_974386579_n

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отново имапе телевизионно интервю и отново всички сайтове са заляти с цитати от него.

В ефира на bTV обаче Борисов каза нещо много интересно – че ще се кандидатира за държавен глава на следващите президентски избори.

„Ще се кандидатирам, ще съм на възраст, когато съм дал много в изпълнителната власт, заради играта, за да участвам,“ каза Борисов. Той коментира вчерашните думи на кандидата на БСП ген. Румен Радев, който вчера заяви, че ще спечели срещу Борисов на предстоящия през ноември вот. „Радев прекрасно го знае (че Борисов няма да участва), затова е бабаит“, каза Борисов.

И Бойко Борисов обяви, че кандидатът на ГЕРБ за преиздент ще се обяви в началото на октомври. Премиерът помоли да не му се задава повече въпросът дали ще се явява и сега и подчерта, че има да довършва втория си мандат като премиер.

Разбира се, всички знаем, че нашият премиер обича да се шегува. 

В това интервю не беше по-различно. 

Той каза, че на 2 октомври, когато бъде обявен кандидатът, „ще е минал ретроградният Меркурий“, заради който съпартийците му не искали нищо да започват.

В деня на огласяване на името на кандидата ще започнат да се разпространяват и вече готовите дотогава рекламни материали за него – плакати, картичики, сувенири, съобщи той.

„От 2 октомври до 6 ноември ще им (на избирателите) втръсне от кандидата на ГЕРБ“, допълни той.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s