Верно трябва да сме либерални, но понякога наглостта и лицемерието на някои хора преминават всякакви граници. А в този случай границата е премината преди много време.

Нищо против гей обществото, дори ще се радвам да имаме кандидат за президент от тази общност, но не и този човек. Не и Владимир Кузов.

Този човек влезе в парламента през 2005 година като народен представител от „Атака“. Няколко месеца по-късно той бе изключен от групата на националистите заради педофилски скандал. Срещу Кузов започна дело за хомосексуални действия с 13-годишно момче в подлез на Подуене.

Тринадесет годишно момче по дяволите…

Уникалната ни съдебна система го осъжда на първа и втора инстанция, като за това си деяние, той получава тригодишна присъда, но на последната инстанция, ефективната присъда бе отменена и стана условна.

Днес, Кузов твърди, че не е осъден, че няма никакво момче и никакъв подлез, а процесът срещу него бил политически, защото не искал да гласува за правителството на БСП и ДПС.

Дори си позволява да критикува съдебната система, като в предаването на Нова ТВ, той заяви: „Ако приемем, че българският съд е корумпиран и некомпетентен, няма как да приемем, че всички осъдени в затвора са виновни“.

Ако това не е лицемерие, то вече не знам кое е…

„Признавам, че съм хомосексуалист. Моят избор е цивилационен. Искам за първи път да имаме президент гей. Това ще постави България на световната карта“, каза Кузов пред Нова тв.

Кузов обясни, че иска у нас да се направи реформа като тази в Украйна. „Една сутрин всички съдии да бъдат освободени“, обяви той.

Някогашният политик призна и, че е искал политическо убежище в Русия и то му е било дадено. Кузов обаче отказал, защото Москва му поискала да се откаже от българското си гражданство.

Той съобщи, че ще започне кампанията си със записаното в платформата. „Опрощавам дълговете на всички граждани, общини, читалища, болници, културни институции, спортни организации“, зарече се бившият депутат.

Кузов обясни, че сега в парламента има много хомосексуалисти, които не си го признават. Това обаче не го интересувало.

„Аз съм тук, за да мога да помогна и да изведа България като номер едно на световната карта“, обясни още той.

Верно вече ми идва да повърна от тази личност. На такива хора не трябва да се дава шанс и трибуна изобщо!

Автор: Веселин Диманов

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s