Трагедията е станала към 11 ч. днес предиобед на плажа „Нестинарка“. Очевидци са звънели два пъти до Спешна помощ – Царево, докато все още мъжът е бил жив. Линейка не дошла повече от 40 минути. Човекът издъхнал на пясъка, пред очите на близки и туристи. Към 16 ч. мъртвото тяло все още е на плажа, разказа ужасèн от трагедията очевидец пред OFFNews.

Починалият мъж бил на 67 г. от Русе. Влязъл е във водата и си е глътнал езика. Плажуващи го спасили и му оказали първа помощ. Извадили езика и му направили изкуствено дишане. Два пъти са звънели на линейка, но такава не пристигнала. Един от спасителите им казал, че тя е пратена на плажа „Оазис“, където имало удавник.

Според един от източниците на OFFNews, мъжът е получил инфаркт и малко по-късно е издъхнал. Към 16 ч. на мястото били само полицай и жена – вероятно съпругата на починалия. Тялото на мъжа е вдигнато чак в 16.45 часа.

От Министерството на здравеопазването обясниха, че по случая вече е започнала проверка и се очаква да обявят официална информация.

Източник: offnews.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s