Култът към личността на Владимир Путин, продължава да се засилва. И ако вие смятате, че руският президент просто е „намерил“ древна амфора на морското дъно в миниатюрна подводница , в стил „Бонд“, то може да помислите над конспирационните теории, че Путин е в действителност безсмъртен.

В уебсайта Disclose.tv бяха публикувани 3 изображения на 63-годишния Путин заедно със снимки на други хора, които датират от 1920 г. и 1941 г.

700_dbc7302449c37e9ee4fbf04d7357f7b3

Концепцията, че Путин е безсмъртен и в интернет „има доказателства“ за това е забавно за много от потребителите.

Но въпреки своите 15 години в политическите среди и, че е обявен за най-могъщия човек в света, много хора все още смятат, че не знаят кой наистина е Владимир Путин.

Но пък явно терористичната организация ДАЕШ е наясно и дори заплаши Русия с джихад в 9-минутно видео, споделено в Youtube в неделя вечерта, съобщи „Ройтерс“.

„Чуй, Путин, ще дойдем в Русия и ще ви избием в домовете ви. О, братя, поведете джихад, избивайте ги и се сражавайте с тях“, крещи маскиран мъж, който кара кола в пустинята и размахва пръст, разказва агенцията.

На клипа се виждат въоръжени мъже, които нападат бронирани коли и палатки и събират оръжия. Възможно е да са кадри от обучение. „Ройтерс“ посочва, че няма как веднага да се провери от независими източници и канали дали видеото е автентично и наистина е разпространено от ДАЕШ. Защото е публикувано от акаунт, използван и преди от терористичната организация.

Русия и САЩ водят преговори за засилване на военното и разузнавателното сътрудничество срещу ДАЕШ и Ал Кайда в Сирия.

Източници:
independent.co.uk
clubz.bg

 

Advertisements

One thought on “Безсмъртен ли е Путин?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s