Най-малко двама души са убити и над 17 ранени след стрелба в нощен клуб в Форт Майерс, Западна Флорида. Инцидентът се е случил по време на „тийнейджърската вечер“ в клуба като някои от хората там са били на 13 годишна възраст.

Стрелбата била в клуб „Блу“ в ранните часове на понеделник сутрин, потвърждава лейтенант Джим Мулиган. Сцената е описана като „лудост“ и има данни за множество от изстрели, точно когато хората напускали нощния клуб, според новините на Wink – телевизионната станция във Форт Майерс. Една от жертвите е на възраст от 14 г.

Друг свидетел твърди, че е чул около 30 изстрела и смята, че извършителят не е действал сам. Няма данни дали „Ислямска държава“ има пръст и в това престъпно деяние.

Случайни минувачи описват картинката като – „масова истерия“ за едни, докато други са били ескортирани в линейки.

Свидетел твърди че от черна Honda SUV се е стреляло по хората напосоки. Докладвани са и още 2 места в близост, на които е имало престрелки.

Само преди два месеца, във Флорида бяха убити 49 души. Ислямският войник Омар Матийн бе виновен за случилото се в гей клуба „Pulse“. 29- годишният мъж бе прострелян и убит от полицията в Орландо след тричасово преследване.

 

Източник: mirror.co.uk

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s