АНКЕТА: Съгласни ли сте руските рокери да влязат в България?

Руският рокерски клуб „Нощни вълци“, известен с участието в техни събирания на президента Владимир Путин и с щедро финансиране от Кремъл, изпраща своя група в България, предаде „Дневник“.

Това ще стане в рамките на Мотомарш „Славяски свят 2016“, който потегля на 23 юни в няколко лъча от 5 места, минаващи през 12 държави, и ще приключи в словашкия град Нитра.

Една от тези колони ще премине през България.

Според организаторите този проектът цели укрепване на диалога между славянските народи, да напомни за вековната дружба, за общите страници в историята и да разпространи особеностите на руската култура и език.Във всяка от държавите ще бъде засадено „славянското дърво“ липа като символ на единството на славянските народи – „стволът е общата ни история, клоните са народите, листата са хората“.

Но само това ли са мотивите за създаването на този проект?

Според Андрей Бобровский, ръководител на проекта „Нощни вълци. Пътища на Победата“, основната мисия на мотопохода е, че „в днешна Европа е в ход акция за разединение на народите – и сред славянските това е особяно ярко изразено – и затова трябва да помним общото си минало и да пазим славянския свят, да не позволяваме на Запада и на разни политици да нарушат „народната дипломация“.

През какви дестинации ще преминат рокерите у нас?

Колоната ще пристигне в България в Бургас. Не е съвсем ясно как ще достигнат до морския град руските рокери, защото в една от версиите се говори за ферибота от Новоросийск, а на пресконференцията стана дума за преминаване през Грузия и Турция.

В плановете на „вълците“ е да посетят Шипка, Троянския манастир, София и Рилския манастир, след което да продължат на запад.

В същото време  около 60 рокери от международния мото клуб „Нощни вълци MC минаха през Русе на 15 юни. След което в обедните часове отпътуваха за Варна, като обаче не пропуснаха да се отбият до единствения действащ скален манастир в региона „Св. Димитър Басарбовски“ край Басарбово. Рокерите са били от България, Румъния, Черна гора, Република Сръбска (влизаща в състава на Босна и Херцеговина), Сърбия и Македония

Но рокерите не навсякъде преминават безпроблемно.

В края на месец април тази години Русия призова полския посланик в Москва, за да протестира срещу забраната руски рокери да влизат в Полша.

„Нощните вълци“ тогава искаха да минат през Полша на път за Берлин заедно с останалите моторджии в памет на загиналите във Втората световна война.

От страната обаче отказаха това да се случи. Полша обяви, че действа в интерес на „опазването на обществения ред“. Миналата година те забраниха влизането на подобен рокерски поход, но някои от байкърите преминаха границата. Правителството обяви това за умишлена провокация.

Сергей Лавров, руският външен министър, обяви забраната за „цинична“, зад която стои намерение за умишлено влошаване на отношенията между двете държави.

А сега ви питаме вас: Съгласни ли сте руските рокери да влязат в България?

Трябва ли да последваме примера на Полша и да забраним преминаването на рокерите или да им позволим да преминат и да „обединят славянските народи“?

Защо според вас се прави тази акция при положение, че е видно, че у нас се води хибридна война?

Друго интересно около това посещение е, че новината за него идва два дни след като ние отказахме да подкрепим инициативата на НАТО за сформиране на флотилия в Черно море, която да парира евентуална руска агресия.

Като с това естествено се видя, че сме по близо до Русия.

В същото време обаче Русия ни осъди за 620 млн. евро за спирането на АЕЦ „Белене“.

България отново не знае кой път да избере, а рокерите идват да ни обединяват.

Интересна подробност е съшо така, че лидерът „Нощните вълци: е включен в новия черен списък на лица със санкции, оповестен от президента Барак Обама.

На тази информация от Министерство на външните работи няма рекации и не се знае дали лицето Залдостанов ще бъде допуснат да влезе в България.

Изобщо имаме ли нужда от това посещение ние?

Очакваме вашите отговори в анкетата и като коментари. Резултатите от тази анкета ще бъдат предоставени на Министерство на външните работи.

 

 

82 thoughts on “АНКЕТА: Съгласни ли сте руските рокери да влязат в България?”

 1. Ха на евреите ционисти мисълта за славянско общество на народите е като кост в криво гърло. А нали евреи ционисти, юдомасони ни управляват вече 26 години? Предполагам бая ще се измъчат да измислят някакъв предлог да не ги пуснат.

  Liked by 1 person

 2. Колкото и злини да сме получили от Русия, много повече злини ни очакват от САЩ, Турция и Израел. След като нямаме политици българофили, които да се борят за България и да не позволяват страната ни да се разграбва чрез закупуване на милиони декари селскостопанска земя и работещи предприятия, нека тези, които ни купуват, да знаят че въпреки всичко имаме добри отношения с Русия, за да си помислят малко. Още повече че руснаците са наполовина българи, въпреки че все още не си признават.

  Liked by 1 person

  1. Доколкото разбирам , се мъчиш да ни убедиш , че колкото и да ни е навредил вече някой е по-добре да му позволим да продължи да ни вреди , защото другите можели …. евентуално да ни навредят !?!?! Е такава логика направо ме …. разби 🙂

   Харесвам

   1. Ами до преди зелените вежливци да им нахлуят в страната им, мъдрецо.

    Харесвам

   2. Кога украинците са смятали, че Русия няма лоши намерения към тях? Ами когато ѝ предадоха ядрените си оръжия например. Други умни въпроси?

    Харесвам

  1. Аз Украйна съм я прекоаявал десетина пъти,говорил съм със стотици укрраинци,а един щях да го бия. Имаш ли представа въобще какво става там?! Че дори и сега лежат на гърба на Русия,само украинските гастърбайтери са над 4 000 000 000 !

   Харесвам

   1. Да да, 4 милиарда са. Прекроявал си на баба си гащите. Ти явно нямаш представа, трол нещастен.

    Харесвам

   2. Само не ми стана ясно от кога украйна има население над четири милиарда….то бива простотия ама чак толкова, събрана на едно място говори за неандерталство

    Харесвам

  1. Какви руски тролове бе катър. Да има руски фондации като АМЕРИКАНСКАТА „Америка за България“ с 800, 000, 000 лева капитал, която плаща на такива предатели като теб да мъти умовете и лъже нородо като теб. НЯЯЯМАА.
   Не ли факт това?

   Харесвам

  1. Ма ти сериозно ли мислиш това,българите са завоевателски народ а славяните брождави свинари.Ма много хора сте зелени у гъз правени.

   Харесвам

   1. Е чак толкова завоеватели,то кога е било и било ли?Важно е днес кой е кой,даваш ли си сметка?

    Харесвам

  2. Руснаците са толкова славяни, колкото и унгарците. Даже в Унгария процентно има повече славяни отколкото в Русия. Руснаците са основно фини.

   Харесвам

 3. След,като има гей паради е нормално да има и преминаващи граждани в случая наричани рокери. Нима имате нещо против рокерите или е анкетата е провокативна 🙂 ?! След,като е демокрация е нормално всеки да избира Пътя си или „пътечката на Аладин“ …. Да ! Съгласна съм да преминават рокери,вместо военни бази и самолети над главите НИ !!!

  Харесвам

  1. Не издържах ще ти отговоря: „краварите“са го измислили това за което агитираш. Защото са по природа свободни, а не внедрени КГБ-та спонсорирани от власта.

   Харесвам

 4. Да се забранява на чужди граждани, с нищо не нарушили закона, легално да влизат в страната е форма на кретенизъм. В този конкретен случай – и на духовна педерастия. Въобще идеята да се инициира подобна анкета е кретенизъм и педерастия. И всеки, който е гласувал ЗА, е едно от двете, а най-вероятно и двете.

  Харесвам

  1. Аз гласувах с ДА. Ако искаш да ти дам координатите си и да ми дойдеш на гости, за да ми обясниш какъв кретен и педераст съм

   Харесвам

 5. не знам кой задава този въпрос ,но при положение ,че поне от 10 години в България има членове на Нощни Вълци ,този въпрос ми се струва абсолютно излишен

  Харесвам

 6. Нека ви обясня какво е направила за нас, руски тролове.
  Убийството на Левски, подкрепа за Сърбия във войната с нас при обединението ни с Румелия, спират ни от превземане на Константинопол през Първата балканса война, а през Втората дават наша територия на Румъния и подкрепят съперниците ни.

  След това имаш Първата световна война, в която са изпратили войски срещу нас, но сме ги били в Добруджа и Втората световна война, в която ни окупират без да сме им обявявали война или пращали войници на Източния фронт. 45 години комунизъм, в което изоставаме от Западна Европа с 100 и се озоваваме до ден днешен, в който техните ДС агенти продължават да управляват държавата и да ни заробват.

  Ето това е направила „освободителката“, която не е нищо повече за нас от втора Турция. Всеки подкрепящ Русия не е истински Българин.

  Харесвам

  1. Във всичките, и ПСВ И ВСВ, във всичките тези войнички и войни, подкупени от зпадняци, немци, френци, англичани, а сега американци, водени от подкупени управници, сме се били или водили винаги противо уска политика, и СМЕ БИЛИ РАЗГРОМЯВАНИ ТОТАЛНО. И сме оцелели, особено след ВСВ само благодарение на СССР, на Русия. ТАКИВА СА ФАКТИТЕ.
   На 9.09.1944год. тази противобългарска агентура бе по- намалена, но не бе ликвидирана из корен.
   За това днес тя отново надига глава, купена вече от други. Не с марки а с долари. И но води и налага, нов разгром.
   С тези бази и ракети насочени срещу Русия, НИ ПОСТАВЯ ПОД ОТВЕТЕН ЯДРЕН РУСКИ ОТВЕТЕН УДАР.
   Последствията ни са повече от ясни …
   И КОЙ Е ВИНОВНИКЪТ В СЛУЧАЯ, А?

   Харесвам

 7. Наистина кой е поканил тези фашизирани руски активисти тук? Те са платени провокатори (да провокатори, целта им е да дразнят), по 3-4 пъти годишно обикалят Европа, и затова им се плаща. покрай всички тези идиотщини някой идиот е постигнал целта си – срамувам се от страната си!

  Харесвам

 8. Ако не идват да развяват комунистически знамена – няма лошо да дойдат. Обаче като им знам пропагандата там – съмнявам се че ще се мине без червени знамена, ако е така – да ходят на майната си.

  Харесвам

 9. Съветофилите в БГ издишат здраво и едно братско съветско рамо ще им дойде много добре.

  Харесвам

 10. Въпреки явно пристрастният текст към анкетата резултата е повече ЗА отколкото против. Не може изкуствено да разделяш два народа, които се разбират помежду си, всеки говорещ на родния си език.

  Харесвам

 11. Съгласен съм,но при една условие.Ако ,Кремъл разреши мотопоход но рокерите от „Наполеоновите орли“ от Париж до Москва!! Това е мекото сравнение.

  Харесвам

 12. Бих предпочел нашите рокери да отидат в Русия и ако може хич да не се връщат. Не ми трябва да форсират моторите си под прозорците ми, нити да си устройват незаконни гонки

  Харесвам

 13. Тук някой се оплака, че русофилите били 50%… О боже.., де да беше така. Повече са, за съжаление имам приятел, работещ в сайта, който ми каза, че в анкетата е активиран софтуер, който да поддържа изкуствено резултатата на тези, които не исщаме Рокерите в България. Русофилството на тоя народ обрича държавата ни! Да се надяваме, да го спрат, както правят в този сайт, може и по манипулативен начин, но да го спрат.

  Харесвам

 14. Тия МЪРШИ които правят това провокативно проучване могат само и единствено да ми лапат п. . . . .

  Харесвам

 15. ДА ДОРИ ДА ПООСТАНАТ МАЛКО ЗАЩОТО НАШИТЕ МУТРИ САМО ОТ ТЯХ СЕ ПЛАШАТ !НА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ПРЕЧИ РУСИЯ !ВИЕ НА ТОВА КОЕТО СТАНА В БЪЛГАРИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ МУ КАЗВАТЕ ? Я СИ ОТВОРЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК И СР АВНЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ДЕМОКРАЦИЯ С ФАКТИЧЕСКАТА ОБСТАНОВКА !!!

  Харесвам

 16. ДА СЪГЛАСНА СЪМ -ДОРИ И ДА ПООСТАНАТ МАЛКО ЗА ДА ПОЛУЧАТ НАШИТЕ МУТРИ МАЛКО РЕСПЕКТ !ПО ДОБРЕ ДА СМЕ ПОДЧИНЕНИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ КОЛКОТО НА МНОГО !РУСИЯ ЩЯЛА ДА ВРЕДИ НА НАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! ВИЕ НА ТОЗИ ХАОС ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ МУ КАЗВАТЕ ?ОТВОРЕТЕ СИ ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК И СРАВНЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ДЕМОКРАЦИЯ С ФАКТИЧЕСКАТА ОБСТАНОВКА !

  Харесвам

 17. ДААААА!!!!! Верните отговора са два, двата последни, защото хем сме Славянски и Братски Християнски Народи, хем Русия е най – добре настроената към нас държава заедно с Унгария и всички останали Славянски Християнски Народи!!!! Що ни делите позитивните и верни отговори на две места, БЕ?????

  Харесвам

 18. Искат да „обединяват“, а мото им е „Нощни вълци. Пътища на Победата“, т.е. „Чрез Победа, към обединение“. Не благодаря, не отново.

  Харесвам

 19. Към авторчето, СпасОФ. Преди да пишеш глупости проверявай си информацията първо. Аз имам въпрос към теб. Какво има да не им пускаме на тези рокери, след като МС “ Нощни Вълци“ имат чаптър във Варна от години? И как да спрем някой да влезе при нас, след като той от години е при нас? 😀 посредствени журналисти сте вие..

  Харесвам

 20. Жалко, че сега сред няма такива достойни българи като ген. Колев, той ги посрещаше с „почести“ в Добруджа, такива сибирски пияндурци и мурзилки преди 100 години…!
  Ех как имаме нужда днес от едни нови; ген. Колев, Стамболов, Раковски…!
  Сега всичко живо в управлениетое само едни мръсни, гнусни комунистически, путинофилски длавевераджии..! Резултата го виждаме, почти 3 милиона българи напуснаха България, ама никой не отиде да живее в комунистическата кочина на Путин и останалите другари от Кремъл. Даже и тяхните деца на Путин, Лавров и Медведев.. не живеят в загниващата руска кочина, ами са се утсроили някъде на запада!

  Харесвам

  1. Ало ако неса били руснаците николаичо сега пушката ти щеше да е резната и натикана във шалвари бе промито западно врабче мозаче

   Харесвам

  2. Да си глупак е нормално, но много злобен и тъп е вече диагноза. Русия не прогони 3-те милиона българи, а слугите, агентурата на ЕС и САЩ, която разгроми българската икономика и остави българите без работа и препитание.
   НУЖДАТА ПРОГОНИ БЪЛГАРИТЕ, БОРБАТА ЗА ПАРЧЕТО ХЛЯБ, … А ЧУЖДАТА АГЕНТУРА ПОДКУПНА НА ВЛАСТ И ДНЕС, Е В ОСНОВАТА И ВИНОВНАТА ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ …
   И когато дойде Видов ден, дано да е по- скоро, ще си го получи СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ..

   Харесвам

 21. И защо не?
  Нали уж сме славяни, а и сме демократична страна, защо да връщаме стария режим на ГЕСТАПО! Къде е демокрацията?

  Харесвам

 22. Николайчо, моето момче, за твое сведение българите напуснаха страната си след 89 г и от тогава до сега бягат от страната си че няма хляб за тях, държавата си е забила главата в задника и не и пука за народа, а само това как да го замени с други!
  Дори не можеш да си представиш колко много българи живеят при пияндурнишка Русия.
  Вземи, почети малко от старата история а не от тия новите дето сега ви ги пишат и ви искарват братя с мюсолманите!
  Ходи ли, да пиеш по някоя бира на гей парада? Ходи, той е за такива като теб погазили българското.

  Харесвам

 23. Нека минават какво лошо могат да направят а й не забравяйте кой ни помогна преди в рускотурската война такаче трябва да сме с Русия не против нея

  Харесвам

 24. Стига с тия глупости ,бе! Като че ли за пръв път идват „Нощни вълци“ тук.Дори си имат клуб чаптър и у нас,и мотосъбори правят от години.?2011 г на Килифарево лично Хирург беше тук с цяла армия руснаци,е как пък точно сега изведнъж стана голям проблем,нещо,което си се случва от години??? Оляхте се вече всичко да превръщате в пропаганда и политика!По-спокойно,не треперете чак толкова!!!!

  Харесвам

 25. Гей паради може, рокерски походи – не може. Защо се държим като девственица, която се страхува да не бъде приластена. Правителството ни, а и обществото трябва да у толерантно, но твърдо да спазва принципи на добро съседство и национален суверинитет.

  Харесвам

 26. Вярвам на Русия,много повече отколкото на САЩ и НАТО!Така се случи,че далеч от родината попаднах в беда,помогнаха ми хората от руското посолство!Не е вярно че Русия иска война,САЩ са основните агресори!

  Харесвам

  1. С ТАНКОВЕТЕ, ЗА ДА СРИНАТ БАЗА НОВО СЕЛО И ЛЕТИЩЕ БЕЗМЕР ЗАЕДНО С ОКУПАНТИТЕ АМЕРИКАНЦИ

   Харесвам

  1. С ТАНКОВЕТЕ ЗА ДА СРИНАТ БАЗА НОВО СЕЛО И ЛЕТИЩЕ БЕЗМЕР ЗАЕДНО С ОКУПАНТИТЕ АМЕРИКАНЦИ

   Харесвам

 27. Te муризилките така ще си звучат и 2080, все едно е 1980 година..! Ей не са научиха грам да правят разлика между Царска Русия, СССР и днешната Руска Федерация.. тия простаци! Също така както не се научиха да правят разлика между обикновените руснаци и цървулите в Кремъл и на Люблянка, а те обикновените руснаци го ядът същия като нас, щото и управлението им е същото..!
  Славните славянски простии продължават с пълна пара. Другите славяни въобще и не искат да ги чуват нито чехи, нито словаци, нито поляци, нито словенци, даже и тия дето са най близки с тях украинците, след като Червената армия им прибраха хранителните запаси Втората Световна война и измряха от глад 20 милиона украинци…! И що никой от другите славяни не искат нито да ги виждат, нито да ги чуват (говорим за политиката им спярмо тях, а не за обикновените хора)..?! А да те са по-малко славянски славяни, от варягите-славяни…!

  Харесвам

 28. Като гледам тези ми приличат на 121 гвардейски танков полк от Московският военен окръг ….. ако толкова дават зор да преминават моля да свалят оръдията и стрелковото оръжие от моторите и да заповядат 🙂

  Харесвам

 29. Третия въпрос е глупаво поставен. Той размивам гласовете в полза на Русия, тоест първия въпрос щеше сега да води с над 60%, ако не беше третия въпрос. Разбрахте ли тъпаци такива, които сте организирали тази анкета, колко сте прости?

  Харесвам

 30. Всеки е свободен в посещение на БГ…Нима ще питаме всеки турист на кой е приближен…Ами ако е някой е приближен на О мамата…или на Ердоган…или на Митеран. Щом не се издирват от Интерпол и нямат забрана…Добре са дошли още повече , че отиват на Шипка. Тъпо въпросче.Нима Путин е обявен от външно за враг…или какво?

  Харесвам

 31. Да разбира се защото сме братя християни и славяни! България отдавна трябваше да напусне ЕС и НАГО и да премахне амереканските бази и изцяло да се довери на Русия. Сега щеше да има икономика , селско стопанство и множеството българи щяха да се завърнат в България и още много отрицателни неща могат да се избегнат, но се надявам че се търси отговорност и то в близкото бъдеще!!!!!!!!!!

  Харесвам

 32. БЪЛГАРИЯ ОТ 1944 ГОДИНА ДО 1990 ГОДИНА НЕ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ РУСИЯ.
  БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ ПО ОСКУБВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД.
  ИЗМИСЛИХА КАЗАРМИ-2 ГОДИШНИ ЗАТВОРИ. ВОЕННА СЛУЖБА, КЪДЕТО МЛАДИТЕ ХОРА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО 2 ГОДИНИ, БЕЗПЛАТНО ДА СТРОЯТ ЛУКСОЗНИ ЖИЛИЩА ЗА КОМАНДИРИТЕ СИ.

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s