Има ли супер СИЛИ Динко от Ямбол?

Нова трагедия у нас – нов шанс за героя Динко да блесне.

Където и да страда българският народ, патрЕотът от Ямбол винаги е на мястото на трагедията, готов да помогне, дори с риск за собствения си живот.

Абе, хора наистина замисляли ли сте се дали Динко няма супер сили? Дали наситина  и той като Супермен не е от някоя друга планета, само че неговите сили да отслабват не от криптонит, а от бежанци и затова толкова ревностно да ги гонеше по границата?

Много е странно как Динко наистина огрява навсякъде и се появява в точния момент, в точното време. Как винаги се жертва за народа и как винаги просто случайно преминава покрай мястото на събитията.

Както е казал народът: Случаеност!? Не мислА!

Вижте още: Какъв герой е Динко, бе?

Аз лично смятам, че Динко е супер герой. Неговите специални сили са да усеща опосността за българския гражаднин, да се притичва на помощ, а след това да се повява във всички новинарски емисии. Определно това с емисиите е бонус към способностите му – неговите подвизи винаги трябва да бъдат отразени. Не може той да направи добро и никой да не разбере. Та какъв герой е тогава!?

Ако никоя телевизия обаче не е около него в момента или не би дошла за случая Х, Динко взима нещата в свои ръце – сам заснема своя подвиг и го качва в мрежата. Нека хората да видят, че има човек, който мисли за тях. Имат герой, на който могат да се доверят винаги.

Нека обществото знае, че има кой да го защитава.

Вчера Динко не изнереври на своя стил. Отново влезе в новините като герой.

Ако не сте разбрали ще ви разкажем.

Вчера абвтобус пълен с учители  се сблъска  с румънски ТИР на пътя Сливен – Ямбол. Преподавателите се връщали от празненство за 24 май. При катастрофата пострадаха 15 души – двамата шофьори и 13 пътници.

За техен късмет обаче героят Динко е бил наблизо да помогне. 

„Хората пищят, крещят. И други коли спряха, но само гледат. Казват: „Пази се, ще гръмне“. Викам „Ама какво ще гръмне, пълно е с хора вътре“ и започнахме да ги вадим един по един“.

Вълев разказва, че е имало паника и че самият той се е паникьосал. „Но си казах, че ще ги вадя един по един“.

По думите му най-тежко е пострадал шофьорът на автобуса, друга жена, също по-сериозно пострадала, се е наложило да я носи на ръце. „Имаше към 7-8 човека, които ги изнесох на ръце“, казва той.

Но разбира се и героят не се е разминал без рани.

Пред камерата на ТВ Сливен Динко показа как се е нарязал от стъклата на автобуса.

Но какво са едни рани за този голям герой? Него нищо и нкой не може да го спре! Реши ли, че ще помага Динко е безкомпромисен, а пък и камерите снимат!

Отделно той има опит! Както споменах по-горе Динко от Ямбол винаги уцелва времето кога да се появи и да помогне. Сякаш знае какво ще стане. Сякаш някой му е казал.

Ореолът около Динко се образува още в началото на годината, когато той се прочу със своите арести на бежанци. Тогава героят от Ямбол обяви, че съчетава шофирането на АТВ с лов на бежанци и подкани всички да се включат в това начинание на гранциата.

Последователите не закъсняха и се нагледахме на всякакви идиотизми – то не бяха свински опашки, то не бяха хайки, „Go back to Turkey” и т.н.

Дори световните медии обърнаха внимание на Динко, като BBC му дадоха титлата „българският герой“.

Вижте още: Браво на Динко – нашият герой в чужбина!

След като нещата загрубяха и неговите последователи бяха разкритикувани от обществото, а Петър Низамов дори вкаран в ареста, Динко се покри.

Тогава всички се притеснихме, че нашият герой е паднал в битка някъде или е решил да се оттегли.

Но нашите страхове се оказаха напразни!

Динко се появи по-силен от всякога и освен на границата вече бе готов да защитава гражданите и в самия град. Ямболията влезе в новините със свое клипче публикувано в интернет, в което показва как спасява млади хора от наркодилър, който е искал да им продаде дрога. Динко минавал по улицата и чул децата да викат и просто нямало как да не помогне. Браво!

Вижте още: Динко Вълев откри ЛОВНИЯ сезон

Така и не се разбра обаче „заловеният“ действително ли е наркодилър и предаден ли е на МВР, но това няма значение. Важното е, че е хванат от Динко.

И така стигаме до вчерашния случай, където подобно на случката с наркодилъра, Динко е минавал случайно.

Как? Как той е винаги  там?

Наистина ли има супер сили или си говорим за една обикновена пропаганда.

Мисля, че наблюдаваме как някой иска този човек, който връзва бежанци със свински опашки, да бъде пример за общество и ние да започнем да го издигаме в култ.

За жалост пропагандата донякъде успява.

Динко има много последователи. Има и хора, които разчитат единствено и само на него, и вярвят, че той е нашето спасение. Простоватият човек от село, който смята, че всичко се решава с незаконен лов на бежанци и саморазправа с „наркодилъри“, сега спасява учители и е героят на днешния ден.

Има нещо нередно тук! Жалко е, че го усещат много малко хора. А може би и това са супер силите на Динко – да кара хората да го следват без да задават излишни въпроси.

Единственото, което се иска от тях е да се радват, че той и този път е бил наблизо.

За тяхното спасение.

Автор: Любен Спасов

One thought on “Има ли супер СИЛИ Динко от Ямбол?”

  1. Глупаво написана и с много пунктуационни грешки. Интересно ми е защо не ви учат как се пише правилно в уважавания най-стар български университет :/

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s