Конгресът на БСП ще завърши с пълен обрат, честито!

Поздравяваме Корнелия Нинова с лириките на Тангра и песента „До последен дъх“. Ние знаем, че социалистите винаги са се борили за правата на хората, олигарсите, мафията и други подобни животни. Не е тайна, че ние се надяваме БСП да се възроди като Феникс и да огрее всички комунисти.

13165872_10209093729878153_2612982136031626845_n.jpg

Поздрав специално за първата жена социалист (комунист), която е избрана за Лидер на БСП (Българската комунистическа партия).

Тя дойде, непозната зад ъгъла . Тя дойде, самотна и излъгана. Без да знаем кога. О-о-о. Тя скри нашата тъга. О-о-о И разбрахме  днес, че ще живее в БСП до последен дъх, до последен ден.
Дълъг път извървя на политическата сцена, винаги до комунистите и Агентите. Сама тя, пребори капитализма и ето, че дойде (Корнелия Нинова), беше тук и там (СДС, БСП), но в този труден ВЕК разбра, че без БеСеПеТо и без лявото не би могъл човек.

До последен дъх, Нинова! До последен зов, Нинова! Ще сме с вас и БСП! Заклевам се!

Нека подходим и сериозно:

Корнелия Нинова е новият лидер на БСП с 395 гласа. За първи път БСП сменя действащия си председател, който се кандидатира за нов мандат. Михаил Миков получи 349 гласа. Това показват официалните резултати, които бяха обявени от председателя на изборната комисия на 49-ия конгрес на БСП Румяна Сидерова.

Нинова беше посрещната с бурни аплодисменти в зала 1 на НДК и с възгласи „Победа“.

За нея се обявиха и останалите трима кандидати в надпреварата за председател на БСП – Красимир Янков, Георги Гергов и Валери Жаблянов.

„Трябва да има промяна. Трябва да направим промяната, защото след известно време ще стоим пак тук в залата и ще търсим пак отговорност какво правим, защото до този момент не правим нищо“, това заяви  неуспелият кандидат за председател на БСП и дългогодишен лидер на пловдивските социалисти Георги Гергов. Той получи 55 гласа на първия тур.

Миков говори за стабилност, която не я чувствам, другият (Корнелия Нинова – бел. ред.) казва „промяна“.

Вчера направих доста сериозно изказване и се надявам, че всички ще бъдем разумни, ако искаме да станат нещата в България трябва да направим промяна в БСП, допълни той.

БСП не трябва да бъде придатък към някой – БСП трябва да бъде БСП, заяви още той.

Това е първият случай, в който жена застава начело на Столетницата. 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s