Сагата продължава! Палавият професор е невинен?

profesor-nikolaij-kolev-davam-na-syd-adrenalinkata-vanq-367733

Проявих наивност към това момиче, защото го познавах. Хотелът беше предложен от нея. Нито съм се обаждал, нито съм плащал, нито познавам някой от хотела. В случая не съм имал съмнение, че няма да ми бъде извършван масаж.

Това каза проф. Николай Колев, който бе показан в репортаж на „Господари на ефира“ да предлага секс на адреналинката Ваня, за да си вземе изпитите.  Проф. Колев нарече репортажа „абсолютна манипулация“.

Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията. Проф. Николай Колев ще обжалва дисциплинарното си уволнение от НСА, щом получи заповедта за него. Той заяви, че ще съди Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа.

„Притеснен съм от създадената кампания срещу мен. Тя е целенасочена и не се чувствам комфортно. Аз познавам Ваня Георгиева много отдавна. Още като стана студентка в НСА по време на първия ми мандат като ректор. С течение на времето тя имаше връзка със сина на едно наше приятелско семейство. След като връзката им приключи Ваня изчезна за около 2 г. Появи се преди няколко седмици, за да търси справка до къде е стигнала с изпитите си и да ме търси. Поиска среща с мен и дойде в катедрата ми“, сподели професорът.

Струва ли си сексът със студентка?

„Никога не съм предполагал, че можем да стигнем. Каза, че има желание да завърши академията. Можеш ли да ми помогнеш да си взема изпитите си. Аз казах, че не, защото не преподавам по тези предмети. В течение на разговора, ти какво прави през това време, тя заяви, че е започнала да прави масажи и си докарва добър доход. И между другото аз имам нужда от масаж и й казах, че ако съм доволен ще я препоръчам на жена си и на други хора. Тя ми предложи и аз приех. Не съм имал други намерения“, разкри опозореният професор.

„Разговорът, който проведохме не е представен коректно. Това не е моят стил на говорене. Очевидно е, че материалът е подправян. Има наслагване на звуци, за да бъда компрометиран. Думата „секс“ не съм я казвала по начина, по който е представена. Ще искам техническа експертиза на разговора. Щом Ваня има защо отказа да проведем очна среща пред камерата в хотелската стая? Как от един сглобен репортаж, ще се покажат практиките за вземане на изпити в НСА“, попита проф. Колев.

Професор Николай Колев: Давам на съд адреналинката Ваня

От своя страна жената на професора го подкрепя напълно.

Ама, госпожо – наистина ли повярвахте, че ще му правят масаж, ама със свалени гащи?

Наглостта в обществото става все по-голяма.

Шумотевицата ще отмине, професорът ще се върне на работа и хоп – пак ще има допълнително часове с някоя студентка.

После се сърдим защо някои хора се имат за нещо повече от закона.

Ние си ги възпитаваме така.

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s