Струва ли си сексът със студентка?

12968680_1172075239493701_1066563842_n

Това е въпросът… струва ли си сексът със студентка? Как мислите вие, струва ли си да загубите всичко, което сте градили цял живот за единия секс?

Припомняме историята, която шокира мнозина, но не изненада никого…

От „Господари на ефира“ ни направиха свиделите на една университетска драма със сюжет на евтино порно.

Професорът и студентката – класика!

Професорът от НСА Николай Колев вече никога няма да е същият. След като не попадна на правилната студентка на която да предлага секс. Вече няма човек в държавата, който да не разбра за случая с палавия професор от НСА и адреналинката Ваня, която издаде неговите мераци пред бившите си работодатели.

Как започна всичко?

Бившата адреналинка Ваня, която е студентка в НСА, се свърза с „Господари на ефира“, защото нейният преподавател Николай Колев и предлага друг вариант освен учене, за да си вземе изпитите. Ваня завършва тази година и има няколко невзети предмета, за които иска да види какво трябва да учи, за да завърши благополучно.

Какво става обаче?

При срещата си с г-н Колев, тя разбира, че освен, че няма да си вземе изпитите с учене, тя няма да може и да използва познатата схема даване на пари, Професорът има съвсем други мераци за нея.

Съвсем нагло и без проблем той в прав текст й казва, че за да си вземе изпитите трябва да правят секс. Явно Националната Спортна Акедимия са добавили още една дисциплина, която обаче се пази в тайна.

Тайната обаче явно не е чак толкова голяма.

Когато Ваня съвсем нормално се изненадва от предложената й оферта, той й задава така циничния въпрос –„Ти в кой свят живееш бе, момиче?“. Явно това си е съвсем нормална процедура, а адреналинката е изостанала с информацията.

Но професорът задава правилно въпроса. Наистина ли толкова се изнедахме, че похотливи чичковци искат да спят с младите студентки? Защо продъжлаваме да си затваряме очите и да се изненадваме на нещо, все едно е нов проблем? Това винаги ще ни учудва в нашето общество.

Развръзката

Както в понеделник видяхте палавият професор остана разочарован. Вместо Ваня, той получи Боби Ваклинов. Хванат по халат, видимо притеснен той каза, че чака за масаж и даже обвини Боби в некоректно навлизане в стаята му. Професор Колев изведнъж получи амнезия – не си спомняше Ваня и това,че пред нея е говорил за тази така нормална практика в НСА. Но помнеше закона, че въпреки че е заснет няма да го съдят, защото записите не важат в съда.

И циркът започна …

След хващането в крачка професорът първо влезе в болница, защото излъчените кадри са повлияли на здравето му и той дълго време не можеше да се подобри.

Наглите му изказвания обаче не спряха – „Никога не се е случвало да искам секс или пари от мои студенти“ – казва той.

Освен това ще съди Ваня и „Господарите: за клевета.

Някои жълти медии цитират преподаватели от НСА, които защитават своя колега и обвиняват Ваня, на която „се носела слава в академията“. Състудентите й пък се чудели как е посмяла да рискува, да се обърне срещу преподавател.

Професорът е в болнични и не е уволнен дисциплинарно от НСА.

Няма какво повече да добавим.

Явно сексът не само продава, но и помага да станеш висшист.

Да живее българското образование!

 

One thought on “Струва ли си сексът със студентка?”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s