Професор Николай Колев: Давам на съд адреналинката Ваня

profesor-nikolaij-kolev-davam-na-syd-adrenalinkata-vanq-367733

Опозореният професор от НСА Николай Колев е наел юристи и смята да подведе под съдебна отговорност както предаването „Господари на ефира”, така и бившата служителка в него – адреналинката Ваня, съобщи Novini.bg

Скандалът с 60-годишния Николай Колев избухна преди около десетина дни. Според излъченото от „господарите”, заснето със скрита камера, професорът е предложил да „помогне” на бившата адреналинка Ваня Георгиева да си вземе изпита по физиология по втория начин. Това можело да стане по два начина – или да си плати, или със секс. Оказа се, че състуденти на адреналинката Ваня не я познават – не били я виждали и по време на изпити.

„Възможно ли е по принцип студент, който има на следващия ден изпит, за който не е учил, да рискува с компромат серщу преподавателя си, вместо да се „разбере” с него?!”, коментират състуденти на Ваня.

Повечето от тях не намират това за логично поведение и са категорични, че проф. Колев е станал жертва на постановка. Студентите смятат, че Ваня много хитро си е подсигурила завършването без един ден в академията. Въпреки случилото се, повечето студенти харесват проф. Колев и считат, че той е добър човек, попаднал от наивност в капана. Някои сериозно се безпокоят за здравето и семейството му. Сърцето на проф. Колев не издържа на скандала и той е в болница, пише „ШОУ”.

Професорът е в болнични и не е уволнен дисциплинарно от НСА както съобщи Нова телевизия. Въпреки влошеното си здраве е наел юристи, които да се заемат с репортажа на „Господарите”.

Цитирана от Novini.bg

 

One thought on “Професор Николай Колев: Давам на съд адреналинката Ваня”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s