Паралелнa реалност

realnost

България е остров на стабилността. Европейските лидери ни обичат. Изпреварили сме Румъния по всички параграфи. В това число и в сферата на правосъдието. Просто нашите министри са честни, свестни и съвестни, а техните крадат и затова са в затвора. Много ясно. Борим контрабандата. Направо сме и видели цаката. Пеевски никога не е имал нищо общо с Булгартабак. И с Цветан Василев почти не се познават, нали.

Този текст е публикуван първо на сайта SHASH.BG. В него ще откриете, една различна гледна точка.

Този последният сам си фалира банката, щото тя през цялото време е функционирала като пирамида. Ама го е правел толкова тайно мръсникът, че нито една институция не е разбрала през всичките години на съществуване като многостепенно геометрично тяло. Нито ДАНС, нито прокуратурата, нито БНБ, нито КФН… никой! А прокуратурата, Пеевски, БНБ нямаха нищо общо с фалита на банката. Не си мислете такива работи, моля Ви се, ше ги обидите. Булгартабак няма нищо общо с контрабандата на цигари в Близкия изток, а спря износа си, просто щото Прокопиев много завижда на тютюневия холдинг и на анонимния му собственик и подменя ценностите на българите.

С манипулативни публикации в медиите докара холдинга в състояние да затвори фабриката си в София и да започне процедура по съкращаване на над 400 работници. Тая злоба ше ни затрие нас като народ, казан в ада на нас не ни трябва. Ето, така стана и с евродоклада – ние сме си супер, прокуратурата работи много добре, службите – също, реформата – готова, ама нЕкви завистливи българчета от разни НПО-та и разни злобни собственици на медии, начело пак с оня Прокопиев и разни други като него, ни плюят в Европа и докладът зат’ва е кофти.

Не много де, да не забравим, че вече се похвалихме, че си е супер направо, ама малкото гадни неща, които са написани в него, са заради шепа завистливци. Между другото в държавата всичко е наред, да сме наясно. Да не се налага скоро пак да си го повтаряме. Не знам що Ви е толкова трудно да го повярвате. Айде, малко по-сериозно, ако обичате! Ето, и реформата в образованието е “опечена”, “История славянобългарска” ще се учи до премаляване и наизуст, така че смятам темата за “претопяването на българщината” за приключена. От което следва, че българското образование отново ще върне славата си и ще бъде абсолютно конкурентно в целия свят. МВР също работи чудесно, толкова добре, че май реформата във вътрешното ведомство ще бъде отново отложена и няма да бързаме с промените в закона за МВР, щото то просто няма нужда.

Едно нещо като си работи добре, не бива да се пипа. Спокойствието и сигурността на гражданите са основната задача на служителите на реда. Антитерористичното обучение също мина прекрасно – с’я, това, че гражданите са мнооо заспали и пресичат периметъра на обучението, си е техен проблем. Аман, значи, от толкова заспал народ! И после – МВР виновно! Айде, по-полека с приказките, щото такова поведение е заплаха за националната сигурност, министърът предупреди отдавна, пак ли трябва да си напомняме основни неща?! Да не пропусна да ви кажа, че у нас няма и медии бухалки. Просто живеем в демокрация. А в демокрацията е така – всеки си пише каквото си иска безнаказано. Така че – по-полека с медиите, опасно е това заиграване. Никой не им се меси, не ги цензурира, те сами определят политиката си. От това по-голяма свобода на словото, здраве му кажи!

Да, в една паралелна реалност, в чието съществуване се опитват да ни убедят куп политици, всичко ни е наред. В същата тази държава гражданите, които задават въпроси, не вярват сляпо на всяка дума и мислят, са кофти. Врагове са. Щото “клатят” държавата. Кой не обича овце в кошара? Послушни са, “гризкат” всичко, което им подадеш и се радват, когато от време на време отидеш при тях и ги погалиш. От “лошите” само се стриже вълната и обикновено те “дават млякото”, ама на КОЙ му пука?! Някой трябва да размаха кривата гега и да налага непослушните по гърбините, за да ги вкара в пътя на стабилността.

Изтичник: SHASH.BG
Автор: Мачката

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s