Отворено писмо до кмета на Пловдив Иван Тотев.

plovdiv

Отворено писмо до кмета на Пловдив Иван Тотев, засягащо проблема с Античния театър и частните партита, провеждани на него, пусна младежката организация „Гласът на младите хора“.  Младите пловдивчани искат обществено допитване по темата.Авторът на писмото Веселин Диманов гост в програма „Ден след ден“ след 16 часа.

Прочетете повече тук: bnr.bg/plovdiv

Читателски „Дневник“: Прекръстете Античния театър на „Старата антична кръчма“

14dnevnik

Темата за отдаването на Античния театър в Пловдив под наем за частни партита и последвалият отказ на общината да прекрати тази практика продължава да предизвиква обществен отзвук. Жител на Пловдив призова кмета Иван Тотев да организира обществено допитване, така че гражданите да решат какво да се случва занапред с културно-историческия паметник.
Това призовава 25-годишният Веселин Диманов, който представлява организацията „Гласът на младите хора“.

Прочетете повече тук: Dnevnik.bg

Как Родопите бяха превърнати в бунище?! И кой го почисти…

веее

Когато обвиняваме за абсолютно всичко институциите, хората облечени във власт, дали се замисляме, че те произлизат от нашият народ и са част от него? Дали си даваме сметка, че държавата – това сме ние гражданите? Всеки обвинява другия за боклуците, които гази, а хвърля, където пожелае. А любимото място, по ирония е планината. Явно, защото повечето хора смятат, че там никой няма да види, че сред природата е закътаното местенце, където човешки крак рядко стъпва. Но точно обратното! В планината се разхождат много хора, други живея близо до планински райони и рано или късно се намират хора, които да сигнализират за безумията, които група хора извършват.

Прочетете повече тук: www.Lentata.com

Гласът на младите хора беше послушан и се случиха чудеса.

topacktualno

Гласът на младите хора не само дава гласност на наболели проблеми, но се ангажира с тяхното разрешаване. Браво!

В началото на месец юни 2015 г. организацията Гласът на младите хора алармира, че природата до с. Комунига е осквернена, след като хората изхвърлят своите отпадъци и така безнаказано са превърнали красивата гледка в грозно нерегламентирано сметища.

Прочетете повече тук: www.Topactualno.com

Млади пловдивчани настояват за създаване на зоополиция

първи Български Зоопортал

Млади хора от Пловдив настояват за създаване на зоополиция в България. В блога си “Гласът на младите хора” те пишат, че “това е органът, нужен да контролира агресорите и хората, оставящи на произвола на съдбата своите любимци”.

Както животните имат нужда от възпитание, така и хората се нуждаят от него, убедени са младежите. Според тях това би била институцията, която да превъзпитава злодеите, изливащи агресията си върху животните.

Прочетете повече тук: www.Zoomania.org

ГЛАСЪТ НА МЛАДИТЕ ХОРА: ПРИРОДАТА НИ Е НАША ГОРДОСТ И ОТГОВОРНОСТ!

gnezdoto

Екипът на „Гласът на младите хора“ призовава: Да спрем незаконните сметища в България! Да запазим уникалната българска природа чиста! Вижте повече за инициативата на младите хора. Всеки, който желае, може да ги подкрепи.

В последните години много кампании, посветени на почистването на природата, стартираха у нас. Инциативата на Би Ти Ви „Да изчистим България за един ден“ е изключително мащабна и в нея се включват много хора от всички краища на страната ни.

Прочетете повече тук: Gnezdoto.net

Гласът на младите не просто бе чут, а и послушан!

гласувам

Ние като граждани ще имаме право да претендираме, да изискване, да налагаме контрол тогава, когато ние бъдем отговорни към заобикаляващата ни реалност. Когато осъзнаем, че не може винаги да виним друг за собствените си грешки. Промяната идва от вътре на вън и НИКОГА обратно! Когато единицата (всеки човек сам за себе си) осъзнае, промени, събуди съвестта си, тогава промяна ще има – промяната ще бъде за добро! От нас зависи всичко и когато наистина го проумеем, нещата се започнат да се случват по правилния начин.

Прочетете повече тук: Bgnow.eu

Пловдивски студенти проговарят с гласа на младите хора

пловдив1

Група будни за промяна млади пловдивчани са се заели с нелеката задача да извадят на светло и да представят решения на някои от най-наболелите проблеми в българското общество.

Един от авторите в него, Веселин Диманов, споделя: „Знаем, че с общи усилия можем да се справим с проблем, възникнал в обществото ни. Защото не е страшно да има проблем, страховито е, когато не се намери начин за решаването му и бездействието се превърне в основа на съществуването ни“.

Прочетете повече тук: www.plovdiv.topnovini.bg/

Животът в българско село – героизъм и тъга.

warna

Уважаеми читатели, на редакционната поща получихме откровенията на Веселин Диманов. Вижте неговото емоционално обръщение към всички българи. Направил го е чрез блога си glasutnamladitehora.wordpress.com и засяга тема която е изключително сериозна.

Прочетете повече тук: www.ovarna.bg/

ЕДНА ГОДИНА ОТ ЖИВОТА НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН ИЛИ МОИТЕ ПРЕМЕЖДИЯ И НЕЗАБРАВИМИ СПОМЕНИ ОТ ПЛЕВЕН

poresdnik

Нека ви се представя, казвам се Веселин Диманов, от Пловдив, на 24 години. Работех за строителна фирма, но по времето, за което разказвам, бях в неплатен отпуск.

Това, което видях на тези места, е безценно и наистина препоръчвам на всеки да ги види. След като прекарах около месец по хотелите – “Балкан” и “Строгозия”, дойде време да си наема квартира. Апартаментът, който наех, се намира на ул. “Георги Бенковски”. В него прекарвах по голяма част от времето си сам.  Един ден, мисля че беше началото на юни, се запознах с един много уважаван от мен човек – инж. Николай Николов. Негова беше задачата да ръководи обекта до самия му край.

Прочетете повече тук: www.posredniknews.com/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s