Изминаха 8 години от членството ни в Европейската общност.

hqdefault

Тази година се навършват 8 години от началото на членството на България в Европейската общност. По този повод, през следващите дни, ние ще ви представим следните статии – ,,История на кандидатстването и приемането ни в ЕС.“, „Развитието на България в ЕС през годините.“, „Какво успя и какво не успя да се случи в България за 8 години?“.

Преди да пуснем първата статия бихме искали да чуем вашия коментар по темата – „Какво се случи в България през последните 8 години?“

Авторите ще бъдат качени на страницата ни, а заедно ще направим една дискусия, от която да обогатим познанията си по темата.

Коментари по темата може да правите в нашата фейсбук страница –
Гласът на младите хора 

Успех на всички!

2 thoughts on “Изминаха 8 години от членството ни в Европейската общност.”

  1. Наистина странни неща се случиха през последните години.Има си хора облагодетелства ни от европейското членство,в НАТО – дори „най добрите“се разплакаха.Не на последно място позабравихме турското робство.Наричахме го присъствие и как ли още не.Във властта влязоха и влизат меко казано недостойни хора!В резултат на всичко това ние не можем да стигнем дъното.За сметка на това потъваме по надолу,но ни уверяват колко сме добре.

    Liked by 1 person

  2. Наистина е много тъжна констатацията, че за 8 години, които не са малък период от време, в България не сме свидетели на просперитет, на икономически растеж, на повече образовани хора, на повече хора, които живеят с добър стандарт, а защо не и на завърнали се от чужбина сънародници.
    За огромно съжаление, ние младите хора имаме конструктивни идеи, желаем да прилагаме на практика вътрешното си законодателство, а също така и правото на Европейския съюз. Но (винаги има едно притеснително „но“) на нас „големците“ не ни позволяват докрай да прокараме прогресивните си идеи. Ние всекидневно се борим с тях!
    Надявам се да имаме сили, воля и търпение, за да продължим!

    Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s