За нас

glasutprofil

Ние сме млади хора, които все още вярват, че в България могат да имат развитие и шанс. Имаме позиция, имаме мнение, както повечето хора. Важно е то да бъде изразено, да бъде чуто, да достигне до останалите. Много мнения от всякакъв характер се изразяват, но това не ни спира да дадем хоризонт и на нашето. Създадохме сайт „Гласът на младите хора“, в койтo публикуваме авторски статии, новини и интервюта, които са с важно значение за нас, имат много аспекти и предизвикват дебати и в обществото.

Екипът ни все още не е голям, но работи добре­ с желание да се развива. Наскоро активността ни закипя и подехме инициатива, посветена на това да разбудим съвестта на гражданите като им припомним, че отговорността, инициативността е само и единствено в нашите ръце. С всяка инициатива, която правим, и която ще предприемем в бъдеще, желаем да показваме проблема, но и да търсим решение, като първата стъпка към това решение е напомнянето, че промяната идва отвътре навън и никога обратно. Желаем да напомняме това на хората, защото ние всички заедно сме бъдещето и, ако желаем да го променим към по­-добро, трябва промяната да дойде от нас самите.

Към какво се стремим:

Стремим се „Гласът на младите хора“ да бъде чут от всички! Стремим се към смислени и полезни за хората инициативи, които имат практическа стойност и положителен резултат, от който да се ползват хората. Стремим се към събуждане на отговорността и съвестта на хората, които са обезверени, че промяна може да има в България. Стремим се да бъдем обективни в нашите мнения и действия, водени от принципите и моралните си устои. Стремим се да покажем и докажем на хората, че когато си активен и постоянен в работата и целите си, резултат винаги има – рано или късно, но винаги е положителен!